Gyulai májkrémes kifli pattogatott kukoricával

Gyulai májkrémes kifli pattogatott kukoricával

Snidlinges májkrémmel kent sajtos kifli, pattogatott kukoricával és koktélparadicsommal díszítve

Hozzávalók:
2 db Gyulai Májas – klasszikus vagy sültpaprikás
5 dkg puha vaj
só, őrölt fekete bors
1 csokor snidling
5 dkg durvára vágott pirított mogyoró
4 sajtos kifli
1 csomag pattogatott kukorica
10 dkg vegyes színes koktélparadicsom

A májast egy keverő tálba töltjük, a vajjal simára keverjük, megsózzuk, megborsozzuk. A fölaprított snidlinget és a pirított mogyorót beleforgatjuk.
A kifliket ujjnyi vastag karikákra vágjuk, a krémmel gazdagon megkenjük. A pattogatott kukoricával és a félbe vagy negyedekbe vágott koktélparadicsommal megdíszítjük.

 Videóért kattints ide: https://www.youtube.com/channel/UCFsfhayvKH03zJxlx_RsR5w/