Habos csokis sütemény

Habos csokis sütemény

Hozzávalók:

6 db tojás
6 ek cukor
6 ek rétesliszt
1 csipet só
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
2 ek cukrozatlan pudingpor
6 dl tej
5 dl Hulala habalap
1 ek csokoládédara

Először elkészítjük a piskótát, ki-ki tetszése szerint,
ahogy szokta.
A krémhez megfőzzük a pudingot a tejben, és kihűtjük.
Közben míg hűl, a margarint kikeverjük a porcukorral és a
kakaóporral, majd belekeverjük a kihűlt pudingot.
A krémet a piskóta tetejére kenjük, majd erre kerül az 5 dl
felvert tejszínhab.
Tetejét csokireszelékkel díszítjük.
Sütési hőfok: 180°C tepsi mérete: 30×20 cm költség: 1500 Ft