Brokkolikrémleves

Brokkolikrémleves

HOZZÁVALÓK 4 FŐRE:

 

Elkészítés:

Felszeleteljük a vöröshagymát és egy főzőedényben, forró Vénusz étolajon üvegesre pirítjuk. Felöntjük vízzel, majd beletesszük a Gallicoop pulykaszárnyat és forrásponttól számítva két órán keresztül főzzük. Kivesszük az alapléből a húst, leszűrjük, beletesszük a Bonduelle gőzben párolt fagyasztott brokkolit, sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük. A brokkoli főzésénél arra kell odafigyelni, hogy ne főzzük túl a zöldséget, mert elveszíti a szép zöld színét. Miután megpuhult, hozzáadjuk a reszelt parmezán sajtot, A Vénusz margarint és az egészet egy botmixerrel, vagy turmixgéppel összeturmixoljuk. Csészébe a  húsra tálaljuk a levest, és tejszínnel ízesítjük.

 

A receptekért köszönet a Gyermelyinek.