Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

„Év boltja 2021” pályázat

Újabb elismerés a Reál Élelmiszernek, hogy az „Év boltja 2021” pályázaton a gyulai Reál üzletet a legjobbnak minősítették szupermarket kategóriában.

Ezen kívül a leglátványosabb Mizo kihelyezés különdíját is elnyerte. A gyönyörűen felújított gyulai Reál Élelmiszer üzlet már 1969-től a legnépszerűbb áruház a gyulaiak körében. Az eltelt évtizedek, a választék növekedése, és a megnövekedett vásárlói igények okán, teljes megújulást követően 2020. november 19-én az üzlet újra nyitott, közel 600-nmes eladótéren a legkorszerűbb berendezésekkel – Gyulán az egyik legszélesebb árukészlettel, modern építészeti megoldásokat alkalmazva, vásárlóbarát szolgáltatásokkal, figyelmes és barátságos kiszolgálással.

Köszönet minden kedves vásárlónak, akik szeretik, visszajárnak a gyulai üzletbe, valamint a munkatársaknak, és minden közreműködőnek, hogy üzletünk kiérdemelhette ezt a szép elismerést.