Úgy vették, hogy megújulnak!

 2020. augusztus 7-én átadtunk „Vegye úgy, hogy megújul” promóciónk fődíjait, a 3x1 millió forintot a szerencsés nyerteseinknek, akik már az ajándékok átvételétől megújultak picit lélekben.

Az egyenként 1 millió forinttal feltöltött bankkártyákat Kaszás Tünde Éva Derecskéről, Kovács Zsuzsanna Baranyahídvégről és Polyákné Kelemen Judit Mikófalváról vihette haza nagy izgalommal. Tünde és Judit meghívásunkra ellátogatott biatorbágyi Központunkba, ahol egy kisebb ünnepélyes ceremónia keretében köszöntöttük őket, és adtuk át a fődíjakat, valamint a saját márkás termékekkel teli ajándékkosarakat.

Zsuzsanna sajnos nem tudott köztünk lenni, így vele Zsigray József ügyvezető úr Pécsen találkozott személyesen, hogy átadhassa az ajándékokat.

 

A játék ideje alatt közel 20 ezer érvényes feltöltés érkezett promóciós weboldalunkra. A fődíj sorsolását követően telefonon értesítettük nyerteseinket, akik először meglepődtek, majd kitörő örömmel fogadták a jó hírt.

 

 Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan részt vettek nyereményjátékunkban, amelyet hálaképpen a következő hónapokban újabb izgalmas játékokkal köszönünk meg. Érdemes tehát továbbra is a Reál és Reál Pont üzleteket választani, ahol a minőségi hazai és nemzetközi termékek mellett, kedves, figyelmes kiszolgálás, folyamatos akciók, és újabb nyerési lehetőségek várják vásárlóinkat!