Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
hero_pl 1

A Reál Légió segít a

spórolásban!

Görgess lejjebb, tudj meg többet róluk, és olvasd el a legújabb ajánlataikat és ötleteiket!

Milyen eszközökkel segíti a Légió a spórolást?

Reál Újság

Minden hónapban a legjobb ajánlatokkal.

Reál márkatermékek

Közel 1000 db kiváló minőségű termék kedvező áron.

Árpöröly kalapácsa

Segít, hogy egész évben jól jöjj ki a pénzedből, ezért keresd ezt a jelölést a pénztárcabarát ajánlatokért.

Nyereményjátékok és hűségpromóciók

Pénznyereménnyel és kedvezményes árú márkás termékekkel.

Facebook-oldal

Kiemelt ajánlatokkal és nyereményjátékokkal.

Közelség

Térlépő gondoskodik róla, hogy ne kelljen autóba ülnöd a gyors és kényelmes vásárláshoz.

Reál applikáció

Folyamatosan frissülő kedvezményes kuponokkal.

Radar ajánlatai

Segítenek megtalálni a jó ár-érték arányú termékeket. Keresd ezeket a Reál üzletekben is!

Online magazin

További extra termékajánlatokkal, tippekkel és nyereményjátékokkal.

Meríts ötletet a Légió pénztárcabarát tippjeiből!

Júniusi PAKK – Táborozás

Júniusi PAKK – Táborozás

A táborozás az egyik legjobb dolog, ami a nyári szünetben történhet. A gyerekeknek életre szóló élményekben, kalandokban lehet részük, amelyekre mindig emlékezni fognak. Rengeteg tábor létezik, nézzük meg, hogy miből lehet válogatni. Miért jó egy nyári tábor?...

bővebben
PAKK Gyereknapra

PAKK Gyereknapra

A gyereknap eredete Május utolsó vasárnapján minden a gyerekekről szól, nekik és a szüleiknek készítettük ezt a PAKK-ot is, hogy hozzájáruljunk ehhez a vidám ünnephez.  Talán nem tudtátok, de a gyermeknap megünneplése Törökországból ered, itt tartották meg először...

bővebben
Lezajlott a Reál Kis Hősök Program!

Lezajlott a Reál Kis Hősök Program!

2024-ben ismét megrendezésre került a korábban már sikeres Reál Kis Hősök Program óvodai csoportok és általános iskolák alsó és felső tagozatos osztályai számára! Két kategóriában lehetett indulni a támogatásokért: Termékpályázaton vagy a Rajzpályázaton. A Program...

bővebben

Lapozz az aktuális kínálatokért és az extra online ajánlatokért!

hero_pl 1
hero_pl 1
hero_pl 1
previous arrow
next arrow

Nézd meg, mennyi izgalmas dologgal foglalkozik a Légió!

Kattints a karakterekre!

Ismerd meg a Légiósok szuperképességeit, amikkel segítenek neked a spórolásban!

Térlépő

Térlépőnek köszönhetően a vásárláshoz nem kell autóba szállni, mert a Reál üzletek szinte karnyújtásnyira vannak, gyalog és kerékpárral is könnyen elérhetők.  Mindig nyugodt, sosem kapkod, egy lépéssel ott terem bárhol, és ha kell, a bolt másik végére is elér a keze, hogy segítsen a vevőknek. Így gondoskodik a gyors és kényelmes bevásárlásról.

Szerencsefürkész

Küldetése, hogy a vevők nyereményekkel gazdagodjanak vagy csökkenthessék a bevásárlás költségeit. Jellegzetes távcsövével mindig kiszúrja, ha közeleg a szerencse, ezért nincs olyan nyereményjáték vagy promóció a Reál üzletekben, amiről ne elsőként értesülne. Persze a jó híreket nem tartja magában, hanem szívesen megosztja a vásárlókkal is. Aki nyerni szeretne, mindenképp figyeljen oda rá!

Hűségkapitány

Egyetlen életcélja, hogy a hűséges vásárlók kedvezményesen juthassanak exkluzív termékekhez. Aprócska lény, de hatalmas szíve van tele szeretettel, amely a vevőkért dobog.  Ha valaki a Reál üzletekben rendszeres vásárlóvá válik, a szívébe zárja, és gondoskodik róla, hogy a hűsége elnyerje a méltó jutalmát.

Radar

Különleges antennáival érzékeli a vevők kívánságait, és a legjobb ajánlatokkal segít nekik, hogy jól jöjjenek ki a pénzükből. Olyan gyorsan repked és beszél, mint a gondolat, de ez nem véletlen. Nem ritka, hogy mire a vevők kitalálják, hogy mit szeretnének, Radarnak köszönhetően a Reál üzletekben már meg is találják.

Árapród

Barátjával, Árpöröllyel azon dolgoznak, hogy minden termék jó ár-érték-arányú legyen, mire a vásárlók elé kerül. Amilyen kicsi, olyan gyorsan pörög a nyelve és az esze is, mindkettőt a vevők érdekében használja. Folyamatosan szemmel tartják az árakat, hogy a Reálban mindenki jól jöjjön ki a pénzéből.

Árpöröly

Egy nagytermetű és nagyszívű melák, a magas árak kérlelhetetlen ellensége. A pörölyét arra használja, hogy a Reál üzletekben kapható termékek árai minél kedvezőbbek legyenek. Hű segédje és jóbarátja Árapród, akivel elválaszthatatlanok egymástól.

Pannon Pipi

Hiperaktív, kotnyeles tyúk, aki a kiváló minőségű és kedvező árú Reál márkatermékeket vette a szárnyai alá. Az ország minden részéből képes előkapirgálni és összecsipegetni a legjobb hazai árucikkeket, hogy aztán a Reál polcairól a vásárlók is leemelhessék őket. Amit ő ajánl, azt biztosan mindenki csípni fogja.