Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Megérkezett a Reál Légió!
Görgess lejjebb

Megérkezett a
Reál Légió!

Ezentúl ők gondoskodnak arról, hogy a Reál boltokban vásárolni gyors, kényelmes és olcsó legyen. A vásárlók minden igényét ismerik, és szupererejükkel, különleges képességeikkel mindent megtesznek értük.

Ismerd meg a csapatot!

Árpöröly
Egy igazi nagyszívű melák, a magas árak kérlelhetetlen ellensége... Ismerd meg
Térlépő
Gondoskodik a könnyű és gyors bevásárlásról... Ismerd meg
Árapród
Nincs az a magas ár, amellyel ne tudnának elbánni hű barátjával, Árpöröllyel... Ismerd meg
Hűségkapitány
Gondoskodik róla, hogy a hűsége elnyerje a méltó jutalmat... Ismerd meg
Radar
Különleges antennáival képes fogni a vevők minden kívánságát... Ismerd meg
Pannon Pipi
Egy szédült, kotnyeles tyúk, aki a Reál márkás és a hazai termékeket vette a szárnyai alá... Ismerd meg
Szerencsefürkész
Varázslatos távcsövével mindig kiszúrja, ha közeleg a szerencse... Ismerd meg

Árpöröly

Egy igazi nagyszívű melák, a magas árak kérlelhetetlen ellensége. Ha meglát egyet, azonnal lesújt a pörölyével, és lefaragja – ezért olyan kedvezőek a Reál boltokban kapható termékek árai. Hű segédje és jóbarátja Árapród, akivel elválaszthatatlanok egymástól.

Árapród

Amilyen kicsi, olyan gyorsan pörög a nyelve, és az esze is. Nincs az a magas ár, amellyel ne tudnának elbánni hű barátjával, Árpöröllyel. Fáradhatatlanul járják a boltokat, és folyamatosan szemmel tartják az árakat, ezért olyan szuper a Reálban kapható termékek ár-érték aránya.

Pannon Pipi

Egy szédült, kotnyeles tyúk, aki a Reál márkás és a hazai termékeket vette a szárnyai alá. Az ország minden részéből képes előkapirgálni és összecsipegetni a legjobb hazai termékeket, hogy aztán a Reál polcairól a vásárlók is leemelhessék őket. Amit ő ajánl, azt biztosan mindenki csípni fogja.

Térlépő

Nyugi, csak semmi kapkodás, Térlépőnek köszönhetően mindig ott vagyunk a közelben, és minden csak egy karnyújtásnyira van, hiszen neki a távolság nem akadály. Egy lépéssel ott terem bárhol, és ha kell, a bolt másik végére is elér a keze, hogy odaadja, amire a vevőknek szüksége van. Így gondoskodik a könnyű és gyors bevásárlásról.

Hűségkapitány

Aprócska lény, de hatalmas szíve van, és tele van szeretettel. A vevők mindig számíthatnak rá, ott van, ha bármire szükség van – és ha valaki visszatér hozzá a Reál boltokba, ha rendszeres vásárlóvá válik, a szívébe zárja, és gondoskodik róla, hogy a hűsége elnyerje a méltó jutalmat.

Szerencsefürkész

Varázslatos távcsövével mindig kiszúrja, ha közeleg a szerencse. Ezért nincs az a nyereményjáték, nincs az a promóció a Reál boltokban, amiről ne elsőként értesülne. De persze a jó híreket nem tartja magában, bárkivel szívesen megosztja. Aki nyerni szeretne, mindenképp figyeljen oda rá!

Radar

Olyan gyorsan repked és beszél, mint a gondolat, de ez nem véletlen. Hiszen különleges antennáival képes fogni a vevők minden gondolatát, minden kívánságát, és igyekszik valóra is váltani őket a csapat többi tagjának segítségével. Sokszor egy gondolattal a vevők előtt jár, és mire kitalálják, mit szeretnének, Radarnak hála, a Reál boltokban már meg is valósult.