Fokhagymás csirekragu Cannelloni tésztában sütve

Fokhagymás csirekragu Cannelloni tésztában sütve

Hozzávalók:

  • 4 dl Gran Cucina 
  • 40 dkg csirkemell                                                                          
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 db póréhagyma
  • 5 dkg fokhagyma
  • 250g Cannelloni csőtészta
  • 20 dkg reszelt sajt

Elkészítés:

A csirkemellet apróra daraboljuk, olívaolajon megpirítjuk, a finomra vágott póréhagymával és zúzott fokhagymával. Beletöltjük a Cannelloni tésztába és kivajazott hőálló tálba helyezzük. Bőven leöntjük a Gran Cucina főzőkrémmel, tetszés szerint sóval, borssal ízesítjük. Végül megszórjuk reszelt sajttal és sütőben lassú tűzön 160°C-on kb. 45 perc alatt készre sütjük.

Chef ajánlata: tejföl helyett használjon Gran Cucinát.