Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

Rólunk

Reál – Észszerű megoldás a vásárlók igényeire

Tudjuk, hogy a mai világban Önnek is jól meg kell gondolnia, hogy mit, milyen áron, hogyan vásárol. A Reál azok számára kínál ideális megoldást, akik fontosnak tartják, hogy a lakóhelyükhöz közeli boltban, barátságos környezetben, személyes kiszolgálást élvezve, gyorsan és kényelmesen intézhessék a napi és nagybevásárlásaikat, és nem utolsósorban szeretnék észszerűen beosztani a pénzüket.

Magyar tulajdonú láncként jól ismerjük az ország minden régióját és az ott élő emberek igényeit. Tudjuk, hogy a Reál sok helyen több mint egy bolt: egyúttal fontos találkozási pont is a környéken lakók számára. Ezért az üzleteinket is az Önök igényeire szabva alakítottuk ki a garázsboltoktól a szupermarketekig, a kínálatunkat pedig úgy állítottuk össze, hogy nálunk mindenki megtalálja, amire szüksége van.

Tudjuk, hogy vásárlóink szeretik a jó ár-érték arányú termékeket, ezért biztosítjuk számukra a Reál márkás kínálatunk széles, minőségi választékát ismert hazai gyártóktól.

A Reálban egyszerű, gyorsan intézhető a vásárlás, nem kell hozzá feltétlenül autóba szállni és könnyedén megtalálhatja nálunk a keresett termékeket. Megéri hozzánk beugrani akár reggel friss péksüteményért vagy este a vacsorához valóért is.

Hazai láncként fontosnak tartjuk, hogy a kínálatunkban mindig hangsúlyosan legyenek jelen a magyar áruk, ezenkívül lehetőséget biztosítunk a helyi termelők számára, így Ön is találkozhat a termékeikkel szerte az országban.

A helyi igényeket kiválóan ismerő, magyar tulajdonú élelmiszerláncként az egész ország területén jelen vagyunk az Ön közelében. Segítünk, hogy üzleteinkben gyorsan, gazdaságosan és az igényeiknek leginkább megfelelően intézhesse a napi és nagybevásárlásait egyaránt.

 

Kik vagyunk?

A Reál cégcsoport egy 100 százalékban magyar tulajdonú kiskereskedelmi cég, amely 2001. január 1-jén kezdte meg működését Magyarországon. Azóta 3 régióra bontva hazánk teljes területén folytatunk élelmiszer és vegyiáru kis- és nagykereskedelmi tevékenységet. Mára a Trade Magazin 2020-as TOP listája szerint a 6. legnagyobb kiskereskedelmi lánccá fejlődtünk, árbevételünk pedig elérte a 428 milliárd forintot.

Élelmiszerláncunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy szorosan együttműködjünk a magyar beszállítókkal, és nemcsak áruljuk, hanem népszerűsítsük is a kiváló minőségű hazai termékeket.

Közel 1000 üzletből álló bolthálózatunk szerves részei az ország minden régiójában megtalálható Reál és a Reál Pont élelmiszerüzletek, amelyeknek döntő többségét vásárlóink lakóhelyéhez közeli, úgynevezett kényelmi boltok alkotják. Országos hálózatunkban a 100 négyzetméter feletti üzleteink Reál Élelmiszer, az ennél kisebbek pedig Reál Pont néven várják széles áruválasztékkal vásárlóinkat.

 

A Reál számokban

 • Több mint 20 éve állunk az Önök szolgálatában.
 • 100 százalékban magyar tulajdonú élelmiszerbolt-hálózatként működünk.
 • Éves árbevételünk 428 milliárd.
 • Több mint 2500 munkatársunk dolgozik Önökért.
 • 75 saját, 800+ franchise üzlet, 1000+ élelmiszerrel ellátott kereskedelmi partnerünk alkotja a Reál-családot.
 • Több mint 50 raktárbázist és C+C áruházat működtetünk.
 • Több mint 500 beszállító partnerrel dolgozunk.
 • Folyamatosan bővülő vállalatcsoportunkban jelenleg 15 logisztikai központot üzemeltetünk.
 • A hazai termékek aránya nálunk a legmagasabb Magyarországon. (NÉBIH 2020)
 • Különböző alapterületű (100-3000 négyzetméter), napi bevásárlásra kialakított,
  kényelmi élelmiszerbolthálózattal állunk vásárlóink rendelkezésére, mindenütt az Önök lakóhelyének közvetlen közelében.

 

Díjak és elismerések

Elismerten erős magyar márka vagyunk.

2023 – Év Boltja, Kisbolt – 1. helyezés a Kereskedelmi lánchoz tartozó kisbolt kategóriában – FEZO 1. ABC 
2023 – Év Boltja, Különdíj: „Mátyás új ruhája, Kelet – Alfi – Ker Kft.”, Miskolc
2023 – Július: Terézváros kedvenc üzlete lett a Király utcai Reál üzlet
2021 – Év Boltja, Legjobbnak minősítették szupermarket kategóriában Reál Gyula
2020 – Év Boltja, Közönségdíj: Reál Kelet – Alfi Kalmár ABC, Mátészalka
2020 – Év Boltja, Szupermarket: Reál Kelet – Alfi Kalmár ABC, Mátészalka
2019 – Év Boltja, Leglátványosabb Mizo kihelyezés – Sole – Mizo Zrt. különdíj
2019 – Év boltja, Kereskedelmi lánchoz tartozó kisbolt: Reál Kelet – Alfi Szarvas ABC, Nyíregyháza
2019 – SuperStore Különdíj: Reál Alfa Budapest
2019 – Év Boltja, Kereskedelmi lánchoz tartozó kisbolt: Reál Kelet – Alfi, Nyíregyháza
2018 – Magyar Brands, Kiváló fogyasztói márka
2016 – Év Boltja, Kereskedelmi lánchoz tartozó kisbolt: Reál Kisalföld Füszért, Győr

 

Az „Év  Boltja 2021”  díjat elnyert gyulai szupermarket kívülről  A díjnyertes gyulai Reál szupermarket dolgozói  A díjnyertes gyulai Reál szupermarket belülről

 

Miért a Reál?

Üzleteinkben barátságos, családias légkörben, figyelmes kiszolgálással várjuk Önöket, hogy minden alkalommal úgy érezzék, mi ismerjük és értjük, mire van szükségük a bevásárláskor. Reál márkás termékeink magas minőségére ismert hazai gyártópartnereink jelentenek garanciát.

 

Értékeink

   • Tapasztalat
    Több mint 20 éve állunk az Önök és kiskereskedelmi partnereink rendelkezésére.
   • Elérhetőség
    Kényelmi bolthálózatként Magyarország minden régiójában találkozhatnak velünk vásárlóink, mindenhol a helyi igényekre szabott üzlettípust alakítottunk ki.
   • Elkötelezettség
    Több mint 10 ezer termékből álló gazdag árukínálattal biztosítjuk, hogy Önök a minőségi magyar termékek legszélesebb választékából válogathassanak nap mint nap.
   • Magyar áruk
    Kiemelten fontosnak tartjuk a jó minőségű hazai áruk népszerűsítését, a magyar és a helyi termelők támogatását.
   • Minőség
    Fontos számunkra, hogy mindig és mindenhol megfelelő minőségű termékeket kínáljunk Önöknek.
   • Fenntarthatóság
   • A legnagyobb előnyünk, hogy közel vagyunk Önökhöz, így akár autózás nélkül, kerékpárral vagy gyalogosan is könnyen elérhetik üzleteinket. Jól működő regionális hálózatként nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy helyi kistermelőktől és beszállítóktól szerezzük be a jó minőségű termékeket, amivel szintén a szállítás költségeit és környezeti hatásait csökkentjük. Az ökológiai lábnyomunkat emellett azzal is mérsékeljük, hogy az üzleteinkben igyekszünk minél több helyen alternatív csomagolási megoldásokat biztosítani vásárlóinknak.

 

Reál KisHősök Program

A Reál Élelmiszer üzlethálózat 2009-ben hívta életre eddig több mint 10 ezer általános iskolai osztály kirándulását támogató programját, amely felejthetetlen élményekkel gazdagította a gyerekeket.

A Reál saját márkás termékek logóinak gyűjtésére és beküldésére épülő programnak köszönhetően az elmúlt években több mint 200 millió forintot osztottunk a pályázó osztályok között, és minden résztvevő általános iskolai osztály részesült valamilyen mértékű támogatásban.

2021-től az általános iskolások mellett már óvodások mindennapjait is szeretnénk szebbé és tartalmasabbá tenni összesen 24 millió 500 ezer forint támogatási összeghatárig.

A Reál KisHősök Program a jövőben is élményekkel gazdagítja a gyerekeket!