Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

Átadtuk Tavaszra színezve játékunk fődíját

2019. augusztus 2-án átadásra került Tavaszra színezve játékunk fődíja

Augusztus első napjaiban került átadásra Tavaszra színezve játékunk fődíja, a Kia Cee’d személyautó. A Szerencsés nyertes, Kiss Eszter Nyíregyházáról érkezett hozzánk, aki a Zöld Elefánt üzletünkben pályázott a nyereményre.

Több millió szelvény érkezett be hozzánk, a sorsolást pedig élő videós bejelentkezésen keresztül lehetett látni Facebook oldalunkon.

Nagy volt az izgalom a sorsolás napján, hiszen nagyon kíváncsiak voltunk, ki nyeri meg ezt az álom autót.

A nyertes kiértesítése zökkenőmentesen zajlott.

2019. augusztus 2-án, cégcsoportunk központjában Biatorbágyon, a Rozália parkban végül átadtuk nyertesünknek a csodaszép KIA Cee’d személyautót, melyet Eszter fehér színben szeretett volna megkapni. Kérését örömmel teljesítettük.

A napsütéses délelőttön Zsigray József ügyvezető igazgató úr várta Esztert, aki pár próbakör megtétele után mosolyogva hagyta el a Reál Élelmiszer Kft. központját.

Köszönjük, hogy ilyen sokan vettek részt a promócióban. Érdemes az elkövetkező hónapokban is a Reál-t választani, ahol minőségi hazai és nemzetközi termékek, kedves, figyelmes kiszolgálás, folyamatos akciók és újabb nyereményjátékok várják a vásárlókat!