Hírek

Tájékoztatás!

A friss kormányrendelet értelmében a mai naptól az üzletek 21.30-ig nyitva tarthatnak. E rendelet a Reál és Reál Pont üzletek nyitva tartását is befolyásolhatja, mely boltonként eltérő lehet. 

Tovább

Hazai márkák a Reál Élelmiszer kínálatában

A Reál Élelmiszer elkötelezett a hazai márkák mellett, hiszen a magyar termékek preferálása nagyon fontos kérdés a magyar gazdaság támogatásának szempontjából.

Tovább

Ez is KMÉ díjas Reál termék

Tudta? A 450 grammos Reál félzsíros túró KMÉ díjas termék.

Tovább

Díjnyertes élelmiszerek a Reálban

Kiváló Minőségű Élelmiszer díj arany fokozatot kapott  a Reál 20%-os, 330
grammos tejföl!

Tovább

Úgy vették, hogy megújulnak!

 2020. augusztus 7-én átadtunk „Vegye úgy, hogy megújul” promóciónk fődíjait, a 3x1 millió forintot a szerencsés nyerteseinknek, akik már az ajándékok átvételétől megújultak picit lélekben.

Tovább

Elindult a gyűjtés az osztálykasszákba!

Az idei évben is 25 000 000 Ft a pályázati alap, mely teljes egészében felosztásra kerül a pályázó osztályok által beküldött Reál saját márkás logók arányában. A pályázatok összesítése, a támogatások mértékének meghatározása előreláthatólag 2021. február 01-től március 31-ig tart.

Tovább

Az év boltja 2020-ban a Kalmár ABC

Büszkén jelentjük, hogy a Store Insider szaklap által meghirdetett „Az Év Boltja 2020” versenyen a szakmai zsűri a Reál egyik üzletének, a mátészalkai Kalmár ABC-nek ítélte meg a Szupermarket kategóriában „Az Év Boltja 2020” kitüntető címet és két különdíjat is nyert.

Tovább

Szeretettel gratulálunk fődíjunk nyerteseinek!

Hurrá, megvan a három fődíjasunk! Szeretettel gratulálunk Tündének, Zsuzsannának és Juditnak a szerencsés megújuláshoz. A fődíjak átadásáról is beszámolunk majd.

Tovább

Lezárult az Osztálykassza program

Örömmel tájékoztatunk Mindenkit, hogy elkészültek a 2019/2020 tanévre kiírt „Osztálykassza” pályázatunk végleges eredményei, melyeket a 2019.10.31-ig beküldött Forgalmazói feliratok és a pályázat ideje alatt gyűjthető Reál logók alapján összesítettünk.

Tovább

Lezárult a 2019/20-as Osztálykassza Program

Különdíjas pályázatunkon rengeteg kisgyermek és pedagógus vett részt, akik szebbnél szebb pályamunkákkal örvendeztettek meg minket. Facebook oldalunkon a szavazás lezárult, a verseny végeredényét ezúton tesszük közzé. 

Tovább

Superstore különdíjat nyert üzletünk

Kedves Vásárlóink,
büszkén jelentjük be Nektek, hogy Reál alfa üzletünk elnyerte a 2019-es SuperStore különdíjat!

Tovább

Átadtuk Tavaszra színezve játékunk fődíját

2019. augusztus 2-án átadásra került Tavaszra színezve játékunk fődíja

Tovább

Liptai Claudia a Reált választja.

Liptai Claudia bevonásával új kommunikciós kampánysorozatot indít a Reál

Tovább

Elindult a Reál Osztálykassza program!

REÁL OSZTÁLYKASSZA 2018.

Már 10. alkalommal kerül megszervezésre a Reál Osztálykassza program, melynek célja, hogy az általános iskolások számára színvonalas és tartalmas osztálykirándulás finanszírozásához járuljon hozzá.

Tovább