Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

Bemutatkozik Reál Pakk

Ez egy havi rendszerességgel megjelenő különleges, virtuális „csomag” aktuális eseményekhez, bizonyos alkalmakhoz kapcsolódó ötletekkel, ajánlatokkal, termékekkel. Májusi PAKKUNK a gyerekeknek készült a gyereknap alkalmából.

Május utolsó hétvégéjén minden a gyerekekről szól az egész országban, ezért ha tehetitek, keressétek fel a legközelebbi gyereknapi rendezvényt, vagy menjetek ki a szabadba, és csak élvezzétek a családdal és a barátokkal a jó időt!
Ebből az alaklomból készültünk egy különleges recepttel és egy Reál Légiós letölthető színezővel.

Kakaós tésztás palacsinta
Ha a hagyományos palacsinta már uncsi, próbáld ki a kakaós tésztás palacsintát: egy apró trükkel különleges palacsintát készíthetsz gyereknapra!
Hozzávalók (10-12 db):
20 dkg liszt
2 dkg Rio kakaópor
2 db tojás
1 csipet só
0.75 dl Reál finomított napraforgó étolaj
3 dl Falusi 1,5%-os tej
2 dl Reál Mizse szénsavas ásványvíz olaj a sütéshez

Ízesítéshez:
Reál Klasszik mogyorókrém Reál Sárgabarack- vagy Szamóca dzsem.
A tojásokat felhabosítjuk a sóval, az étolajjal, a szénsavas ásványvízzel és a tejjel.
Beleszitáljuk a kakaóporral elkevert lisztet, és alaposan összedolgozzuk. Ezután pihentetjük a tésztát 30 percig, majd kisütjük ugyanúgy, ahogy a hagyományos palacsintát. A mogyorókrémet vagy a lekvárt a palacsintákra simítjuk, és feltekerjük. Hűtőben lehűtjük, majd szélesebb karikákra vágva tálaljuk.

A gyerekek megunhatatlan kedvence a színező. Ide kattintva elérhetitek a gyereknapi színezőinket.