Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

Együtt főztünk Liptai Claudiával

Karácsonyi nyereményjátékunk keretében néhány szerencsés nyertesnek lehetősége nyílt egy közös sütésre Liptai Claudiával és férjével, Pataki Ádámmal. Az eseményre 2020. 02. 27-én került sor. Házigazdáink, Claudia és Ádám vártak bennünket, valamint a nyerteseket, hogy kezdetét vegye az igazán meghitt és vidám hangulatú közös program. 

Gyakorlott mozdulataik árulkodtak arról, hogy számukra a sütés nem pusztán a munkájuk része, hanem szenvedélyük is, melyben ugyanolyan tökéletes összhangban vannak egymással, mint privát életükben. Pillanatok alatt barátságos és közvetlen hangulatot teremtettek a konyhában, és megosztották néhány praktikájukat is a jelenlévőkkel.

Édes és sós élvezetek
A nap során egy édes és egy sós sütemény került elkészítésre. Természetesen a receptcsere sem maradhatott ki, hiszen ahány ház, annyi szokás, különösen igaz ez a körözöttre és a tojáskrémre; mindkettő mennyei képviselőfánk-tésztába lett beletöltve. Claudia egy rendkívül egyszerű, ám annál finomabb, juhtúró nélkül készült körözöttel töltötte meg a fánkokat, Ádám útmutatásával és tanácsaival pedig elkészítettük a tojáskrémet is.

A program során próbára tettük saját márkás termékeinket is, így szinte kizárólag Reál saját márkás alapanyagokból dolgoztak a jelenlévők. Az édesség sem maradhatott el a közös sütés során. Ínycsiklandozó spanyol vaníliatorta készült a látványkonyhában. Ádám rutinos cukrászmesterhez méltón folyamatosan rendet és tisztaságot tartott a látványkonyha pultján, miközben Caludiával megélt élményeiről, a sütés iránti szenvedélyükről, valamint közös cukrászdájukról mesélt a jelenlévőknek.

Amíg a sütemények elkészültek, szóba került a Húsvét is, és az ország különböző pontjairól érkezett nyerteseink is elmesélték azokat a szokásokat, melyek hagyománnyá váltak családjukban ezen az ünnepen. A receptcseréket követően végül megkóstolhattuk a mennyei illatú sós és édes süteményeket. Hamarosan bepillantást engedünk a kulisszák mögé, hiszen természetesen filmet is forgattunk erről a különleges eseményről.

Ezúton köszönjük házigazdáinknak a felejthetetlen vendéglátást, valamint játékosainknak ezt a pompás hangulatot.