Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

Elindult a gyűjtés az osztálykasszákba!

Az idei évben is 25 000 000 Ft a pályázati alap, mely teljes egészében felosztásra kerül a pályázó osztályok által beküldött Reál saját márkás logók arányában. A pályázatok összesítése, a támogatások mértékének meghatározása előreláthatólag 2021. február 01-től március 31-ig tart.

Remek hírünk van!
Elindult a 2020/2021. tanévi Reál Osztálykassza pályázat!

Regisztráljatok, és gyűjtsetek össze osztályoddal minél több Reál saját márkás logót, hogy garantáltan részesüljetek a 25 millió forint támogatásból!

Még egyszer hangsúlyozzuk: MINDENKI jogosult a 25 milliós támogatási összeg egy részére, aki indul a pályázaton, és persze betartja a pályázati feltételeket. Ha szorgosan gyűjtögetitek a Reál saját márkás logókat, akkor a jövő évi nyári szünetet a Reál támogatja számotokra, akárhová is utaznátok egy remek közös táborozásra. A pályázati összeget ugyanis elsősorban tartalmas osztálykirándulásokra, táborozásokra válthatjátok be, vagy szükséges oktatási eszközökre.

Nem kell mást tennetek, csak vágjatok ki minél több logót a Reál saját márkás termékek csomagolásáról, mert a beküldött logók arányában biztosan támogatáshoz juthattok. Sőt, kreatív különpályázataink is rátok várnak, hiszen alsós és felsős diákok számára meghirdettünk 5×100 ezer forint elnyerhető pályázati összeget is. A pályázatokkal kapcsolatos valamennyi részletet itt találjátok: www.osztalykassza.hu