Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

Elindult a Reál Osztálykassza program!

REÁL OSZTÁLYKASSZA 2018.

Már 10. alkalommal kerül megszervezésre a Reál Osztálykassza program, melynek célja, hogy az általános iskolások számára színvonalas és tartalmas osztálykirándulás finanszírozásához járuljon hozzá.

Ennek keretében eddig több mint 10500 osztály kirándulását támogattuk, felejthetetlen élményekkel gazdagítva a gyerekeket, továbbá több mint 250 000 000 forint került szétosztásra a pályázó osztályok között és minden résztvevő osztály garantáltan részesült valamilyen mértékű támogatásban.

Mivel célunk, hogy minél több gyereknek szerezzünk élményeket, ezért idén is minden pályázó osztály garantáltan részesül a 25 000 000 Ft-os Reál Osztálykasszából.

A pályázat lényege: minél több, a Reál Élelmiszer és Reál Pont üzletekben kapható, Reál saját márkás termékek csomagolásán lévő „Forgalmazza: Reál Hungária Élelmiszer Kft. …” feliratot (a továbbiakban: cégszöveg) kell összegyűjteni 2018. december 21-ig, majd 2019. január 18-ig beküldeni a Reál Hungária Élelmiszer Kft. részére.

Mit kell gyűjteni?


A Reál és Reál Pont üzletekben kapható Reál termékek csomagolásán található „Forgalmazza: Reál Hungária Élelmiszer Kft. (1116 Budapest, Kondorosi út 6. vagy 1097 Bp. Könyves K. krt. 12-14. vagy H-2051 Biatorbágy, Rozália park 5-7.) és társult vállalkozásai” feliratot (a továbbiakban cégszöveg). Léteznek nem Reál néven futó termékek, amiken szintén megtalálható a fenti cégszöveg (Pl. HÁRS, Melody, Zefír, Turbó, Szent István stb.). Ezeken a termékeken található cégszöveg is elfogadható és gyűjthető. Ezen kívül a Falusi termékcsalád, ahol a Falusi logót kell gyűjteni a cégszöveg helyett, mivel ezen a termékcsaládon nem található a Reál megnevezés. Fontos, hogy kizárólag a kereskedelmi forgalomban vásárolt termékek csomagolóanyagán található forgalmazói feliratok gyűjtése az elfogadott.

Hogy növeljük az osztályok kreativitását, 2018. október 1-től a címkegyűjtéshez csatoltunk két különdíjas pályázatot is, ahol a legjobbak 100 000 forintot is nyerhetnek.

Színház az egész gyermekvilág!

A Reál Videópályázat lehetőségével támogatja az általános iskolások színházlátogatását. 100.000 forint támogatást kap 5 kiválasztott felső tagozatos általános iskolai osztály, mely kizárólag színházjegyek, színházbérletek vásárlására, színházi előadások látogatására használható fel, iskolai szervezés keretében.

A pályázat lényege: rövid videók beküldését várjuk, melyeken a pályázó osztályok tanulói mini színdarabot játszanak el; kedvenc mesejátékukat, darabjukat egyedi feldolgozásban.

Kirándulj szép környezetben!

A Reál Fotópályázat lehetőségével támogatja az általános iskolások osztálykirándulását. 100.000 forint támogatást kap 5 kiválasztott alsó tagozatos általános iskolai osztály, melyet iskolai keretek között megszervezett osztálykirándulásokra fordíthatnak.

A pályázat lényege: fényképes beszámolók beküldését várjuk (A3 méretű tabló formájában), a fotókon bemutatva, hogy milyen módon óvják az osztályok a környezetet.

A programunk elsődleges célja, hogy a gyerekeknek élményeket biztosítsunk, örömet szerezzünk, esetleg ismereteik könnyeden, játékosan történő bővítéséhez hozzájáruljunk. Éppen ezért az „osztálykirándulás” kategória tágan értelmezhető, a támogatás felhasználható minden olyan programra, ami a támogatást elnyerő intézmény szerint a fenti célnak megfelel.

Ismerje meg Ön is a pályázat részleteit és ne feledje, a Reál támogatásával jut élmény mindenkinek! >> www.osztalykassza.hu