Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

Év boltja pályázat

Az Év boltja verseny 2015-ben indult, idén 9. alkalommal pályázhattak a hazai kiskereskedelmi piacon tevékenykedő kereskedők a megmérettetésre.  A verseny célja, hogy díjazzák Magyarország legkiválóbb kiskereskedelmi üzleteit.

Fontos szempont volt, hogy az üzlet mennyire vásárlóbarát, az árukínálat és annak kihelyezése miként alkalmazkodik a változó fogyasztói igényekhez, milyen a szolgáltatások színvonala, a munkatársainak hozzáállása, milyen minőségű a belső kialakítás, hogyan érvényesülnek a fenntarthatósági szempontok és nem utolsó sorban milyen különleges, innovatív megoldások találhatóak meg az üzletben. A zsűri minden kategóriában egy kategóriagyőztest választott, de különdíjakat is kiosztott olyan esetben, amikor a pályázó valamilyen tevékenységével kiemelkedett a mezőnyből.

Büszkék vagyunk rá, hogy az „Év Boltja 2023” versenyben a FEZO 1. ABC győzött a „Kisbolt – Kereskedelmi lánchoz tartozó kisbolt kategóriában”, a „Mátyás új ruhája, Kelet-Alfi-Ker Kft.” pályázat pedig megkapta a zsűri különdíját!

Gratulálunk a nyerteseknek!