Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

Hazai márkák a Reál Élelmiszer kínálatában

A Reál Élelmiszer elkötelezett a hazai márkák mellett, hiszen a magyar termékek preferálása nagyon fontos kérdés a magyar gazdaság támogatásának szempontjából.

Magyar termelők minőségi termékei szép számmal találhatók meg a Reál és Reál Pont üzletek polcain. A NÉBIH (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal) 2020-ban a 10 legnagyobb forgalmat generáló élelmiszer-kiskereskedelmi lánc kínálatát mérte fel annak kiderítésére, hogy milyen arányban vannak jelen a magyar termékek az üzletekben. Mint kiderült, magyar mézből a hazai láncok mindegyikében találni a boltokban, melyet követően a friss tej és a csomagolt friss hentesáru szerepel még a dobogós helyeken. A vizsgálat eredményeként büszkén jelenthetjük, hogy a magyar termékek kínálata alapján a hazai élelmiszer-kereskedelmi láncok közül az első helyet a Reál Élelmiszer foglalja el (80,65%-kal) a Coop (80,17%) és a CBA (76,95%) előtt. És bár a 2014-es adatokhoz képest átlagosan csökkent a kiskereskedelmi láncokban a magyar termékek aránya 2020-ra (8,57%-kal), a Reál Élelmiszer esetében csökkent a legkisebb mértékben, amely szintén kiemelendő. Célunk továbbra is helyet adni a minőségi, magyar márkáknak a polcainkon. Keressék és szeressék a hazai termelők termékeit a Reál és Reál Pont üzletekben továbbra is.