Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

Húsvéti Reál PAKK

Segítünk, hogy a húsvéti készülődés ne terhelje meg feleslegesen a pénztárcádat! Mutatunk néhány egyszerű dekorációs ötletet, amivel feldobhatod a lakást, és még az elkészítésük is jó móka lehet.

Nyuszis húsvéti váza

Ne dobd ki a kiürült Reál dzsemes vagy mézes üvegeket, inkább készíts belőlük húsvéti nyuszis vázát. Fehér akrilfestékkel kend be az üveget kívül, majd amikor megszáradt, díszítsd a nyuszi letölthető testrészeivel. Fehér, rózsaszín papír és rezgő szem kell hozzá.

Egyszerű nyuszis tojástartó

Töltsd le a nyuszis tojástartó rajzát, nyomtasd és vágd ki, ehhez használd a PAKK-ban található sablont. Bármiylen színes kartonnal működik.

Letöltés

Színes húsvéti dekoráció

Az ovális sablon segítségével vágj ki minél több színű kartonból tojásformákat, és díszítsd kedved szerint. Használj fel mindent, amit otthon találsz: megmaradt szalagdarabokat, pici gombokat, mintás kartondarabokat. Minél minél többféle tojás készül, annál látványosabb lesz. Végül akaszd fel őket egy barkaágra.

Nyuszis girland

A letölthető sablonok közül válaszd ki a nyuszikat, nyomtasd ki, és használd sablonként. Színes és mintás kartonokból vágj ki minél több nyuszit, ragassz nekik pomponokból farkincát, és csíptesd fel egy kifeszített zsinórra.

Locsolóvers

„Ákom-bákom berkenye
szagos húsvét reggele.
Leöntjük a virágot,
visszük már a kalácsot.”

Légiós tippek

Pipi kedvenc húsvéti fogása a Falusi főtt tarja főtt tojással, friss zöldségekkel, Reál mustárral és majonézzel. Jó étvágyat!
KÉP: Füstölt főtt tarja