Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

Lezajlott a Reál Kis Hősök Program!

2024-ben ismét megrendezésre került a korábban már sikeres Reál Kis Hősök Program óvodai csoportok és általános iskolák alsó és felső tagozatos osztályai számára! Két kategóriában lehetett indulni a támogatásokért: Termékpályázaton vagy a Rajzpályázaton. A Program időtartama, azaz 28 nap alatt összesen 941 nevezés érkezett be.
A pályázó intézmények 95%-a, vagyis 896 csoport/osztály a termékpályázaton vett részt, míg 5% indult a rajzpályázaton, ami 45 csoportot/osztályt jelent. A Program az alsós osztályok között örvendett a legnagyobb népszerűségnek.
A sorsolásnak köszönhetően a termékpályázaton 304 osztály/csoport, a résztvevők 32%-a részesült 75 000 Ft-os támogatásban összesen 22 800 000 Ft értékben. A rajzpályázaton 9 díjról közönségszavazás döntött, és 1 különdíjat a zsűri ítélt oda összesen 2 000 000 Ft értékben.
A pályázatot támogató weboldalunk látogatottsága 89 882 megtekintéssel az előző évhez képest majdnem 3-szorosára nőtt.
A pályázat rendkívül pozitív fogadtatásban részesült, a Reál vásárlói részéről, akik már izgatottan várták az idei lehetőséget.