Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

Lezárult az Osztálykassza program

Örömmel tájékoztatunk Mindenkit, hogy elkészültek a 2019/2020 tanévre kiírt „Osztálykassza” pályázatunk végleges eredményei, melyeket a 2019.10.31-ig beküldött Forgalmazói feliratok és a pályázat ideje alatt gyűjthető Reál logók alapján összesítettünk.

Feldolgoztuk az előzetes eredmények kihirdetése után beérkező reklamációkat is, amelyeket a végleges táblázatba felvezettünk. A beküldött címkék mennyiségével kapcsolatban a továbbiakban reklamációt nem fogadunk el!
2019/2020 Osztálykassza pályázat számokban:
–       Osztálykassza pályázati alap: 25.000.000Ft
–       Különdíjas pályázati alap (alsós osztály 5*100.000Ft, felsős osztály 5*100.000Ft): 1.000.000Ft
–       2019/2020-as tanévre vonatkozó érvényes pályázatok száma (Pályázó): 1055
–       2019/2020-as tanévben gyűjtött Forgalmazói feliratok + Reál saját márkás logók db száma összesen: 3.063.726 db
–       1 kivágott (beküldött) címke értéke Ft-ban: 8,2 Ft/címke

Megkérünk Mindenkit utoljára, ellenőrizze az osztálykassza weboldalon a „Profilom” menüpont alatt a pénzügyi és számlázási adatokat, mert utalást követően reklamációt nem fogadunk el.
Az utalásokat április hónapban kapják meg a nyertes Pályázók!
Köszönetet szeretnénk mondani, hogy a tavaly kiírt „Osztálykassza” pályázatunkban ilyen sokan részt vettetek és aktívan gyűjtötték a Reál saját márkás termékek címkéjét. Reméljük, hogy az alsós, illetve felsős osztályoknak kiírt különdíjas pályázatunkból sokat tanultatok és ezt a tudást tovább gyarapítjátok.

Kívánjuk, hogy az általatok nyert támogatási összegből minél hamarabb egy csodálatos, felejthetetlen és örömökben gazdag kirándulásban vehessetek részt!
Ezúton szeretnénk kifejezni hálánkat és tiszteletünket minden pedagógusnak, akik ebben nehéz helyzetben is helyt állnak, és gondoskodnak gyermekeink zökkenőmentes tanításáról.
Az idén is lesz „Osztálykassza” pályázatunk, azaz GYŰJTÉSRE FEL!!!
A lista letöltéséhez kérem, kattintson ide!