Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

Megnyitott a Reál C+C áruház Zalaegerszegen

Nemcsak a Reál hálózat kereskedelmi partnerei, de a lakosság is vásárolhat az új zalaegerszegi Reál C+C áruházban, amely nagykereskedelmi áron kínál közel 7000 különböző terméket. A megújult, több mint 2000 négyzetméteres üzlet 2022. április 4-én nyílt meg Zalaegerszegen, a Sport utca 21. szám alatt.

A C+C áruházak kiemelt figyelmet kapnak a Reál hálózaton belül, jelenleg 15 raktáráruházat működtet a cégcsoport országszerte. A központi raktárak mellett ezek az egységek szolgálják ki a Reál franchise partnereit, a független kiskereskedelmi egységeket és a HoReCa szektor szereplőit egyaránt. A Zalaegerszegen most megnyílt áruházban azonban nemcsak az üzleti partnerek, de az ide betérő lakossági vásárlók is egy helyen, a legkedvezőbb, nagykereskedelmi árakon érhetik el a különféle termékeket. Ezek magukba foglalják a csomagolt és tartós élelmiszereket, a hűtött és fagyasztott árukat, a húskészítményeket, és a vegyiárukat egyaránt. Nagy hangsúlyt kap az áruházban a Reál saját márkás termékcsaládja, amelyek minőségét a legmagasabb színvonalat képviselő hazai termelők, gyártók garantálják.

A Reál cégcsoport sikeres működésének egyik mozgatórugója, hogy a szortimentjével és szolgáltatásaival képes a kis boltosoktól a legnagyobb kereskedőkig minden piaci szereplőt ellátni, figyelmet fordítva a helyi, regionális termelők kínálatára is. A Reál Hungária Kft. legújabb kereskedelmi egységét 2022. április 4-én, ünnepélyes keretek között nyitotta meg Jeszenszki Lívia, ügyvezető igazgató, Zsigray József  kereskedelmi vezető és Vidák Gyula a zalaegerszegi C+C áruház vezetője. A szalag átvágását követően Jeszenszki Lívia elmondta: „Büszkék vagyunk a zalaegerszegi Sport utcában megnyílt 2000 négyzetméteres áruházra, ahol megújult külsővel, jelentősen megnövelt áruválasztékkal és közel 100 férőhelyes parkolóval várjuk nem csak a kereskedőket, de a lakosságot is egyaránt. A megújult külső és belső tér mellett új szolgáltatásokkal és magas minőségű kiszolgálással várjuk meglévő és leendő partnereinket. Szeretném kiemelni a 24 órás logisztikai ajánlatunkat, amelyben garantáljuk 24 órán belüli kiszállítást kereskedelmi partnereink felé; továbbá kiemelt figyelmet fordítunk a HoReCa szektor szereplőire, akiket gasztro kiszereléses termékek nagy választéka várja áruházunkban. A hozzánk betérő vásárlók mintegy 7000 termék közül válogathatnak. Úgy érezzük, hogy a zalai térség tovább gazdagodik az megújult Reál C+C áruházzal, amely kedvező árszínvonalat és minőségi kiszolgálást hoz az itt lakók életébe. Reméljük, hogy a környékről hamarosan mindenki ellátogat ide, most áprilisban különleges nyitási akciókkal várjuk a vásárlókat.” 

Az új zalaegerszegi Reál C+C áruház nyitvatartási ideje:

    Hétfő – péntek: 7:00 – 18:00

    Szombat: 8:00 – 15:00

    Vasárnap: zárva

A Reálról

A Reál cégcsoport az egyik legnagyobb, 100 százalékban magyar tulajdonú kiskereskedelmi lánc Magyarországon, amely kiemelt figyelmet fordít arra, hogy kínálatában hangsúlyosan szerepeljenek a magyar áruk, ide értve a helyi termelőket is.

Közel 1000 üzletből álló bolthálózat az ország minden régiójában megtalálható. A Reál és a Reál Pont élelmiszerüzletek döntő többségét vásárlóik lakóhelyéhez közeli boltok alkotják.