Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

Nyereményjátékkal ünnepelt az 1 éves zalaegerszegi Reál C+C áruház!

A zalaegerszegi Reál C+C áruház áprilisban ünnepelte 1 éves születésnapját, annak köszönhetően, hogy 2022 áprilisában nyitotta meg kapuit városunkban.

Az üzlet különlegessége, hogy nemcsak kereskedelmi partnerek, hanem a lakossági vásárlók is a legkedvezőbb, nagykereskedelmi árakon juthattak hozzá a különféle termékekhez.

Az egyéves évforduló alkalmából az áruház áprilisban egy különleges nyereményjátékot hirdetett a vásárlók számára. A játékban résztvevőknek a Reál Légió egyik tagjával, Pannon Pipivel kellett közös fotót készíteniük az áruházban, amellyel bekerültek a sorsolásra. A nyerteseket április végén hirdették ki.

A nyertesek értékes díjaknak örülhettek: a 3. helyezett egy Reál vásárlási utalványt kapott 100 000 Ft értékben, a 2. helyezett 150 000 Ft értékű Reál vásárlási utalványt vihetett haza, míg a fődíj egy 250 000 Ft értékű Reál vásárlási utalvány volt.      

Minden díjazottnak szívből gratulálunk!                                                                                                       

A zalaegerszegi Reál C+C áruház továbbra is várja a vásárlóit kiváló termékkínálattal és pénztárcabarát ajánlatokkal!