Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

Már 46 Reál üzlet csatlakozott a használt háztartásiolaj-gyűjtéshez!

A használt sütőolaj és zsiradék a környezetet erősen terhelő anyag, amely a természetbe kerülve már kis mennyiségben is komoly károsodást okoz, egyetlen csepp akár ezer liter élővizet is elszennyezhet.

Napjainkban a környezettudatos magatartásnak megfelelően a lakosság részéről a műanyag-, papír- és fémhulladék mellett egyre nagyobb igény mutatkozik a használt háztartási olaj elkülönített gyűjtésére is. A Reál erre az igényre reagálva biztosít lehetőséget a háztartási sütőolaj biztonságos tárolására, amely szelektíven gyűjtve kiváló alapanyag és 100%-ban újrahasznosítható.

A Biotrans Kft. a CseppetSem! Program keretében garantálja, hogy a kijelölt üzleteknél kihelyezett speciális, 800 literes tárolókban leadott használt sütőolajat és zsiradékot elszállítja, ülepíti, majd a felhevítést követően biodízel üzembe küldi, ahol üzemanyag készül belőle. A vásárlók üvegben, PET palackban vagy saját csomagolásába visszatöltve adhatják le a használt sütőolajat és zsiradékot.

Büszkék vagyunk rá, hogy idén már 46 Reál üzlet csatlakozott a kezdeményezéshez, hogy támogassa a lakosság környezettudatos törekvéseinek megvalósítását.