Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

Reál PAKK az őszi hétvégékhez!

A Reál PAKK egy havonta összeállított virtuális „csomag” aktuális eseményekhez, fontos alkalmakhoz kapcsolódó ötletekkel, ajánlatokkal, termékekkel. Lassacskán elbúcsúzunk a nyártól, ezért a szeptemberi PAKK-ban az őszi hétvégék eltöltéséhez adunk hasznos tippeket.

Amint odakint korábban kezd sötétedni, és a színes tájat betakarja a szürkeség és a köd, megnövekszik a természetes igényünk arra, hogy bebújjunk a meleg takaró alá, és tavaszig ki se jöjjünk. Nem kár azonban ezért? Az ősz sok olyan örömöt hoz magával, amelyek több mint kellemessé tehetik ezt az időszakot, ehhez adunk néhány hasznos ötletet.

Kirándulj!

Használd ki az időt, amikor a természet ezerféle színben pompázik, miközben a talajt a lehulló levelek borítják. Vegyél elő egy strapabíró cipőt, és nézd meg, honnan indul egy izgalmas túraútvonal a közeledből, vagy csak keress egy olyan ösvényt, amerre még nem jártál. Idén nyáron sokszor elviselhetetlen volt a hőség, így inkább a vízparton pihentünk, vagy egy légkondis helyiségben próbáltuk átvészelni a napokat, az igazán klassz kirándulós idő most jött el, ne hagyd ki!

Tipp: a hátizsákba kerüljön be egy Reál almaital meg egy kis nasi: Reál sós kisperec és Pilótakorong is.

Gyűjts őszi díszeket!

Csodás faleveleket, tobozokat, gesztenyéket sodorhat lábunk elé az ősz. Szedjünk egy kosárra valót séta közben, és használjuk dekorációnak. A gyerekekkel készíthetünk gesztenyebábut, beragaszthatjuk a legszebb, legszínesebb leveleket egy füzetbe vagy a borítójára. Otthonunk évszakhoz öltöztetése amúgy is remek program, hiszen lecserélhetjük az abroszt és a párnahuzatokat barnás és narancsszínekre, vagy feltehetünk egy égősort, amely a korai sötétedésben igazán meghitt hangulatot varázsol.

Spájzolj be!

Hiányoznak a finom lédús gyümölcsök és zöldségek? Van megoldás, hogy később is élvezhessük mindazt, amit a természet nyáron nyújt nekünk. Illatos barack, alma, körte, finom paradicsom és paprika, ízletes sütőtök vagy káposzta. Készíts befőttet, főzz be lekvárt, tegyél el savanyúságot, és a téli hónapokban is felidézheted a nyár zamatát!