Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

Reál PAKK strandoláshoz!

A Reál PAKK egy havonta összeállított virtuális „csomag” aktuális eseményekhez, alkalmakhoz kapcsolódó ötletekkel, ajánlatokkal, termékekkel. Júliusi PAKKUNK a nyári melegre való tekintettel a strandoláshoz ad tanácsokat. Nincs is jobb, mint egy forró nyári napon belecsobban a hűs vízbe. A következő tippjeinkkel segítünk neked teljessé tenni ezt az élményt, hogy semmi ne maradjon ki a strandtáskából.

Bőrvédelem

Mindenféleképpen legyen nálunk a bőrünknek megfelelő faktorú naptej vagy napolaj.

Kiegészítők

A melegben nagyon fontos a fejünk védelme is, amelyet számos kiegészítővel megoldhatunk: kalap, kendő, baseballsapka.

Amire fekszünk

Az igényeink alapján válasszuk ki, hogy plédet, egy nagyobb strandkendőt, matracot vagy gyékényt viszünk magunkkal.

Törölköző

Ha van rá lehetőségünk, akkor legyen nálunk több törölköző. Fontos, hogy mindig száraz törölközőt használjunk.

Kikapcsolódás

Érdemes magunkkal vinnünk a kedvenc olvasmányunkat vagy egy-két újságot, és persze ne hagyjuk otthon a keresztrejtvényünket sem a hozzá való tollal együtt.

Gyermekekkel

A gyerekekre különösen kell figyelni, hiszen egyáltalán nem veszélytelen velük a napon tartózkodni. A strandsátor nagyon hasznos lehet a vízparton, mert árnyékot ad, bárhol is vagyunk.

Fürdőruha

Strandoláshoz természetesen a fürdőruha a legfontosabb, ebből érdemes többet is magunkkal vinnünk, hogy a nedveset le tudjuk cserélni.

Lábbeli

Ne feledkezzünk meg a strandpapucsról sem, amelynél nem a kinézet számít leginkább, hanem az, hogy minél hamarabb megszáradjon.

Víz + nasi

Nyáron fokozottan oda kell figyelnünk a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztására. Mindenképpen vigyünk magunkkal egy-két palack hűtött Reál Mizse ásványvizet vagy a gyerekeknek Reál almaitalt, és jó, ha kéznél van mindig néhány finom Reál nasi is.