Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

Reál PAKK táborozáshoz!

A Reál PAKK egy havonta összeállított virtuális „csomag” aktuális eseményekhez, fontos alkalmakhoz kapcsolódó ötletekkel, ajánlatokkal, termékekkel. Júniusi PAKKUNK a kezdődő nyári szünetre való tekintettel a táborozáshoz kapcsolódó tanácsokat, tippeket tartalmaz.
Nézzük, mik azok a kellékek, amiket bármilyen táborba induláskor érdemes bepakolni, hogy a felhőtlen kikapcsolódást ne zavarja meg egy váratlan helyzet vagy otthon maradt holmi. Mivel a nyári hónapokban egy nap alatt akár 10-15 fokot is változhat a hőmérséklet, hidegre és melegre egyaránt készüljünk.

Nem árt számolni a nyári záporokkal sem, így esőköpeny és váltás ruha is legyen kéznél. Ilyenkor gyakori program a strandolás és a túrázás, ezért fürdőruha, strandtörölköző, papucs és naptej, illetve zárt cipő és kullancsriasztó mindenképpen kerüljön a csomagba. Emellett a sapka és a napszemüveg is alapvető kellékek.
A nyári forróság a gyermekek szervezetét jobban megterheli, ezért fokozottan oda kell figyelni arra, hogy rendszeresen igyanak.

Tegyünk a csomagba egy Reál Mizse ásványvizet, amelynek a palackját később kulacsként is használhatják, es újra feltölthetik.
A párás meleg miatt ne pakoljunk gyorsan megromló ételt az útra. Egy finom Reál müzli szeletet azonban bárhova magukkal vihetnek a gyerekek, és a legnagyobb hőségben is nyugodtan elmajszolhatják.
A mobiltelefon ma már nyilván nélkülözhetetlen, de azért érdemes néhány játékot bepakolni a gyerekeknek, amikkel közösen is jól tudnak szórakozni, mint például egy egyszerűbb társasjáték, pingpong- és tollaskészlet, vagy egy pakli kártya.

Jó táborozást kivánunk!