Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.

Superstore különdíjat nyert üzletünk

Kedves Vásárlóink,
büszkén jelentjük be Nektek, hogy Reál alfa üzletünk elnyerte a 2019-es SuperStore különdíjat!
Vállalatunk nemcsak megerősíteni akarta pozícióit Budapesten, hanem egy olyan szupermarketet kívánt létrehozni, amely mindenben megfelel a XXI. század igényeinek. Ennek szellemében, gyakorlatilag az alapoktól újra építve álmodta meg az Alfa szupermarketet. A név az áruház élenjáró, innovatív technológiai megoldásaira, illetve a korábban itt működő, idejében egyik legnagyobb forgalommal és ismertséggel bíró élelmiszer áruházra utal. Az üzletünk alapvetően a környéken lakó, középosztálybeli családokra épít, akik a szokásos diszkontkínálat helyett a jól ismert, igényes márkákat kedvelik, ide értve a jó minőségű hazai termékek széles körét is.

 

Számunkra az Alfa szupermarket egyet jelent a legkiválóbb minőségű élelmiszerek nagy választékának és a vásárlás élményének összekapcsolásával. Az új üzlet kialakítása során kizárólag az vezérelt bennünket, hogy a ma elérhető, legfejlettebb technikai eszközök üzembe állításával, környezet tudatos módon, olyan egyedi eladótérben fogadhassuk vásárlóinkat, amely egyetlen versenytársunk uniformizált üzletéhez sem hasonlítható. Az Alfa kiemelkedik tágasságával, a gondolasorok szélessége lehetővé teszi akár három vásárló egyidejű párhuzamos haladását a nagyméretű bevásárlókocsikkal.  A gondolák keresztirányú elhelyezése, amelyre a szellős elrendezés adott lehetőséget,  segíti a vásárló nyugodt nézelődését. A gondolasorok megfelelő pontjain egyedi élményszigeteket alakítottunk ki. Ilyen pl. a köralakú, Bitai Gergely sommelier által felügyelt, nagy választékú borkínáló, a naturtermékeket ajánló Vital sarok, vagy a  szupermarket piacon Budapesten először itt megjelenő, teljeskörű Lipóti friss pékáru részleg. Az üzlet rendelkezik tőkehús, hal, hentesáru osztállyal és neves hazai őstermelők első osztályú zöldség-gyümölcs kínálatával. Szintén egyedülálló a pénztári torlódásfigyelő rendszere. MI alapú funkciójával érzékeli, ha egy pénztárpályánál 6 vevőnél több áll sorban, és automatikan jelzi az ügyeletesnek az újabb pénztárpálya nyitásának szükségességét. Az áruház gépkocsival könnyen megközelíthető, és több mint 200 állásos, ingyenes parkolóval rendelkezik. Az Alfa szolgáltatásainak körét Nemzeti Dohánybolt, Lipóti Kávézó és szendvicsbár, EU szabvány szerinti, biztonságos játszótér, elektromos gépkocsi töltő állomások, bankautomata és postai csekkautomata egészíti ki. A szolgálatások további bővítése is tervben van.