Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)
20 dkg reszelt füstöltsajt
40 dkg Gallicoop pulykamell
8 db toast kenyér
Bonduelle csemegekukorica
Vénusz étolaj
Remulade szósz
savanyú káposzta
sültcsirke fűszerkeverék
vegyes saláta mix
Előétel
Elkészítés:1 óra és 30 perc
Nehézségi szint:Könnyű

Káposztás pulykaszendvics

A grill fűszerkeveréket ízlés szerint a Vénusz étolajjal összekeverjük. A megtisztított Gallicoop pulykamellet hőálló tálba tesszük és ráöntjük az elkészített pácot, amit alaposan beledörzsölünk a húsba.

A Gallicoop pulykamellet legalább egy órán keresztül hagyjuk pihenni a pácban, hogy az ízek megfelelően összeérjenek. Ha ezzel megvagyunk, 180 fokos, előre melegített sütőbe helyezzük, és 25 perc alatt készre sütjük.

A sütőből kivett húst vékony szeletekre vágjuk és ráhalmozzuk ízlés szerint a toast kenyérre, rápakoljuk a füstölt sajtot, a savanyú káposztát, remulade szósszal ízesítjük és mind két oldalát a serpenyőben egy kis Vénusz margarinon, fedő alatt lepirítjuk. Bonduelle csemegekukoricás salátával tálaljuk.