Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)
  • 2 db libacomb
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 ek kacsazsír / libazsír
  • 8 csipet REÁL őrölt bors
  • só ízlés szerint
  • fél mokkáskanál REÁL őrölt fűszerkömény


A tálaláshoz:


  • 12 szelet REÁL toast kenyér
  • 1 üveg REÁL cékla
Előétel
Elkészítés:3 óra
Nehézségi szint:Közepes

Fokhagymás fűszerköményes sült libacomb krém toast kenyérrel

1. lépés – A sütőt 150 fokra előmelegítjük.

2. lépés – A combokat besózzuk, beborsozzuk, majd a megpucolt fokhagymával, a rozmaringgal és a zsírral együtt egy tepsiben lefedve az előmelegített sütőtőben 160 percig sütjük.  – 5 + 160 perc

3. lépés – Miután a combok teljesen megpuhultak, lefejtjük a húst a csontról és egy késes aprítóba tesszük, majd 1,5 dl vele sült zsírral és a benne sült fokhagymával, illetve a fűszerköménnyel együtt krémesre aprítjuk. Egy lezárható üvegbe töltjük, a tetejére zsírt szűrünk, és hűtőben hagyjuk teljesen megdermedni.  – 15 perc

4. lépés – A megdermedt krémet pirított toast kenyérszeletekkel tálaljuk. – 5 perc

Összes idő: 20 perc munka + 160 perc sütés