1. lépés – A sütőt 150 fokra előmelegítjük.
2. lépés – A combokat besózzuk, beborsozzuk, majd a megpucolt fokhagymával, a rozmaringgal és a zsírral együtt egy tepsiben lefedve az előmelegített sütőtőben 160 percig sütjük. – 5 + 160 perc
3. lépés – Miután a combok teljesen megpuhultak, lefejtjük a húst a csontról és egy késes aprítóba tesszük, majd 1,5 dl vele sült zsírral és a benne sült fokhagymával, illetve a fűszerköménnyel együtt krémesre aprítjuk. Egy lezárható üvegbe töltjük, a tetejére zsírt szűrünk, és hűtőben hagyjuk teljesen megdermedni. – 15 perc
4. lépés – A megdermedt krémet pirított toast kenyérszeletekkel tálaljuk. – 5 perc
Összes idő: 20 perc munka + 160 perc sütés