Tegyük egy tálba a lisztet, sót, vajat (kisebb darabokra vágva), parmezánt és a tojást, és gyúrjuk össze tésztává. Ha nem áll össze, morzsolódik, akkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál hideg vizet. Keverjünk hozzá 1 csipet őrölt kakukkfüvet. Csomagoljuk fóliába a kész tésztát, és pihentessük 1 óráig hűtőszekrényben.
Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra, és közben készítsük el a lepényeket. Vékonyan vajazzuk ki a sütőformákat (használjunk kivehető aljú formákat a sütik egyszerűbb kiszedéséhez).
Vegyük elő a tésztát a hűtőszekrényből, és nyújtsuk vékonyra két fólia között. Vágjunk kis karikákat, tegyük bele őket a sütőformákba, majd szúrkáljuk meg villával. Helyezzünk rájuk egy-egy karikára vágott sütőpapírt, és tegyünk bele sütőbabokat. Süssük 10-15 percig, ezt a módszert „vaksütésnek” nevezik (töltelék nélküli sütés). Ha ez letelt, vegyük ki őket a sütőből, valamint szedjük ki a formákból a sütőpapírt és a babot.
Eközben készítsük el a tölteléket. Egy serpenyőben 1 evőkanál olajon süssük üvegesre az apróra vágott hagymát, majd szórjuk a lepénykékre. Pároljuk meg a brokkolit, aprítsuk fel és szórjuk a hagymára. Tegyük rá a kecskesajtot is, majd sóval, borssal és szerecsendióval ízesítsük.
Verjük fel a tojásokat a Meggle Főzőkrémmel és öntsük rá óvatosan a brokkolis tortácskákra. Aprítsuk fel a pekándiót és szórjuk a tetejére. Süssük 20 percig.