Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)

1 cs. Tante Fanny friss vajas leveles tészta

Alternatíva: Tante Fanny friss leveles tészta

80 g bazsalikomos pesztó

2 nagy paradicsom szeletekre vágva

125 g mozzarella nagyobb darabokra morzsolva

só és bors őrölve

Előétel
Elkészítés:30 perc
Nehézségi szint:Könnyű

Paradicsomos tallérok

A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagoláson lévő utasításnak megfelelően előkészítjük.
A tésztákat sütőpapírral együtt kitekerjük és 15 négyzetre (2 x hosszában és 4 x szélességében) felvágjuk. A tésztadarabokat villával középen, többször megszurkáljuk.

A pesztót vékonyan a tésztadarabokra felvisszük 0,5 cm-es csíkot körben szabadon hagyva. Mindegyikre 1 szelet paradicsomot teszünk, megszórjuk mozzarellával és sóval, borssal fűszerezzük.

A paradicsomos tallérokat a sütő középső sínén 15 – 18 perc alatt aranybarnára sütjük.