Elkészítése:
- lépés – A vajat felolvasztjuk a serpenyőben, hozzáadjuk a megpucolt, lereszelt fokhagymát, majd a kenyérszeletek mindkét oldalát megpirítjuk, és kettesével egy-egy tányérra helyezzük őket. A felületüket megkenjük tormával. – 5 perc
- lépés – A tarját 4, nagyjából fél centi vastag szeletre vágjuk, és a serpenyőben mindkét oldalát magas hőfokon átsütjük. A sült tarjaszeleteket a pirított kenyerekre helyezzük. – 5 perc
- lépés – A tojásokat felütjük, a serpenyőben tükörtojásnak megsütjük, majd a tarjára helyezzük. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. – 8 perc
- lépés – A koktélparadicsomokat kettévágjuk, meglocsoljuk az olajjal, a balzsamecettel és megszórjuk sóval, borssal. – 7 perc
- lépés – A kenyeret a koktélparadicsommal vagy Reál csemegeuborkával tálaljuk.