Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)
  • 8 szelet toastkenyér
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg vaj
  • 2 tk Reál torma
  • 30 dkg Falusi füstölt főtt tarja
  • 4 db tojás
  • só, frissen őrölt bors a tálaláshoz
  • 20 dkg koktélparadicsom
  • 1 ek olívaolaj
  • 2 ek balzsamecet
  • Reál Csemegeuborka a tálaláshoz 
Előétel
Elkészítés:25 perc
Nehézségi szint:Könnyű

Vajon pirított kenyér, sült tarjával és tojással

Elkészítése:

  1. lépés – A vajat felolvasztjuk a serpenyőben, hozzáadjuk a megpucolt, lereszelt fokhagymát, majd a kenyérszeletek mindkét oldalát megpirítjuk, és kettesével egy-egy tányérra helyezzük őket. A felületüket megkenjük tormával. – 5 perc
  2. lépés – A tarját 4, nagyjából fél centi vastag szeletre vágjuk, és a serpenyőben mindkét oldalát magas hőfokon átsütjük. A sült tarjaszeleteket a pirított kenyerekre helyezzük. – 5 perc
  3. lépés – A tojásokat felütjük, a serpenyőben tükörtojásnak megsütjük, majd a tarjára helyezzük. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. – 8 perc
  4. lépés – A koktélparadicsomokat kettévágjuk, meglocsoljuk az olajjal, a balzsamecettel és megszórjuk sóval, borssal. – 7 perc
  5. lépés – A kenyeret a koktélparadicsommal vagy Reál csemegeuborkával tálaljuk.