Elkészítés:
- A hideg habtejszínt elkezdjük felverni. Félúton hozzáadjuk a cukrot és a habfixet, majd kemény habbá verjük. Felhasználásig a hűtőbe tesszük.
- A háztartási kekszet aprítógépben összetörjük.
- A friss eperből 3 szemet félbevágunk és félretesszük, ez a díszítéshez fog kelleni. A többi epret nagyon apró kockákra vágjuk.
- Előkészítünk hat poharat. A pohár aljára szórunk pár kanál tört kekszet. Erre jöhet kevés eperkocka, majd szétterítünk rajta a krémből. A krém tetejére jöhet a lekvár. Ezeket addig rétegezzük, míg meg nem telik a pohár és el nem fogynak az alapanyagok.
- Végül díszítjük a krémmel, az eperkockákkal, egy-egy félbevágott eperrel, és megszórjuk egy kevés müzlivel.