Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(2 főre)
1 cs. Tante Fanny friss édes linzertészta 300 g
100 g főtt gesztenye összetörve
1 ek. rum
fahéj
2 ek. almapüré
olvasztott csokoládé
Desszert
Elkészítés:30 perc
Nehézségi szint:Könnyű

Gesztenyés linzer kiflik

A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

A gesztenyét a rummal, a fahéjjal és az almapürével összekeverjük.
A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és átlósan 7 háromszögre vágjuk. A két szélső szeletet egymás mellé téve összeillesztjük. Minegyik szelet tészta szélesebbik végére 1-1 ek. gesztenyés tölteléket teszünk. A töltelékes oldalról kezdve feltekerjük kifli formában.

A sütő középső sínén kb. 15 perc alatt ropogósra sütjük. Olvasztott csokoládéval díszítjük.