Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)
6 db tojás
6 ek rétesliszt
1 csipet só
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
2 ek cukrozatlan pudingpor
6 dl tej
5 dl Hulala habalap
1 ek csokoládédara
Desszert
Elkészítés:1 óra
Nehézségi szint:Közepes

Habos csokis sütemény

Először elkészítjük a piskótát, ki-ki tetszése szerint, ahogy szokta.
A krémhez megfőzzük a pudingot a tejben, és kihűtjük.

Közben míg hűl, a margarint kikeverjük a porcukorral és a kakaóporral, majd belekeverjük a kihűlt pudingot.

A krémet a piskóta tetejére kenjük, majd erre kerül az 5 dl felvert tejszínhab.

Tetejét csokireszelékkel díszítjük.
Sütési hőfok: 180°C tepsi mérete: 30×20 cm