Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)

6 db tojás

6 ek rétesliszt

1 csipet só

1 csomag sütőpor

1 csomag vaníliás cukor

25 dkg margarin

20 dkg porcukor

2 ek cukrozatlan pudingpor

6 dl tej

5 dl Hulala habalap

1 ek csokoládédara

Desszert
Elkészítés:1 óra
Nehézségi szint:Közepes

Habos csokis sütemény

Először elkészítjük a piskótát, ki-ki tetszése szerint, ahogy szokta.
A krémhez megfőzzük a pudingot a tejben, és kihűtjük.

Közben míg hűl, a margarint kikeverjük a porcukorral és a kakaóporral, majd belekeverjük a kihűlt pudingot.

A krémet a piskóta tetejére kenjük, majd erre kerül az 5 dl felvert tejszínhab.

Tetejét csokireszelékkel díszítjük.
Sütési hőfok: 180°C tepsi mérete: 30×20 cm