ELKÉSZÍTÉS:
LÉPÉS 1
A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
LÉPÉS 2
Lisztezett munkalapon a tésztát körülbelül 3-4 mm vastagságúra nyújtjuk.
LÉPÉS 3
Szív alakú tésztaszaggatóval (kb. ø 6 cm) kiszaggatjuk a kekszeket. A szíveket sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.
LÉPÉS 4
Mindegyik szív közepére fél karamella cukorkát helyezünk és a sütőben körülbelül 6-8 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
LÉPÉS 5
A csokoládé pasztillákat felolvasztjuk és a keksz felét belemártjuk, majd megszórjuk az apróra vágott mogyoróval.
TIPP
Miután belemártottuk a kekszeket a csokoládémasszába, megszórhatjuk színes dekorcukorral vagy dióval is.