Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(6 főre)
1 cs. Tante Fanny friss linzertészta 400 g
kevés liszt a nyújtáshoz
200 g puha karamell cukorka
100 g étcsokoládé pasztilla vagy tortabevonó
kevés mogyoró apróra vágva
Desszert
Elkészítés:1 óra
Nehézségi szint:Könnyű

Karamellás szívek

ELKÉSZÍTÉS:

LÉPÉS 1

A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

LÉPÉS 2

Lisztezett munkalapon a tésztát körülbelül 3-4 mm vastagságúra nyújtjuk.

LÉPÉS 3

Szív alakú tésztaszaggatóval (kb. ø 6 cm) kiszaggatjuk a kekszeket. A szíveket sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.

LÉPÉS 4

Mindegyik szív közepére fél karamella cukorkát helyezünk és a sütőben körülbelül 6-8 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.

LÉPÉS 5

A csokoládé pasztillákat felolvasztjuk és a keksz felét belemártjuk, majd megszórjuk az apróra vágott mogyoróval.

TIPP

Miután belemártottuk a kekszeket a csokoládémasszába, megszórhatjuk színes dekorcukorral vagy dióval is.