Elkészítés
Vegyünk egy nagy tepsit (vagy két tepsit, ha szükséges), és béleljük ki sütőpapírral. Melegítsük elő a sütőt 120 °C-ra. A tojásfehérjét egy csipet sóval habosra verjük, majd apránként elkezdjük hozzáadni a porcukrot. Folytatjuk a verést további 10 percig, amíg kemény nem lesz, és végül hozzáadhatjuk a kókuszos pudingot/kukoricakeményítőt és az ecetet.
A tepsire kis köröket rajzolunk útmutatóként, és rákanalazzuk a masszát (a körök formázásához cukrászzacskót is használhatunk).
Minden habcsók közepébe mélyedést készítünk, hogy később megtöltsük a krémmel.
Előmelegített sütőbe tesszük és 75-80 percig sütjük. Kapcsoljuk ki a sütőt, és nyitott sütőajtó mellett hagyjuk a habcsókokat teljesen kihűlni a sütőben.
A töltelékhez keverjük össze a Créme cukrászhabot a kristálycukorral és a vaníliakivonattal, majd forgassuk bele a kókuszreszeléket. A masszát rákanalazzuk a habcsókokra (habzsákot is használhatunk), bogyós gyümölcsökkel és kókuszreszelékkel díszítjük.
Ízlés szerint porcukorral megszórjuk.