Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)

Habcsók:

  • 6 tojás fehérje
  • csipet só
  • 300 g porcukor
  • 2 evőkanál kókuszpudingpor vagy 2 evőkanál kukoricakeményítő
  • 1,5 teáskanál fehérborecet


Töltelék:

  • 300 ml Creme Patisserie/Cukrászhab Sweetened
  • 2 evőkanál kristálycukor
  • 1 teáskanál vanília kivonat
  • 2 evőkanál kókuszreszelék


Díszítéshez:

  • áfonya, szeder és szárított kókuszreszelék a díszítéshez 
Desszert
Elkészítés:2 óra
Nehézségi szint:Közepes

Kókuszos mini pavlova

Elkészítés

Vegyünk egy nagy tepsit (vagy két tepsit, ha szükséges), és béleljük ki sütőpapírral. Melegítsük elő a sütőt 120 °C-ra. A tojásfehérjét egy csipet sóval habosra verjük, majd apránként elkezdjük hozzáadni a porcukrot. Folytatjuk a verést további 10 percig, amíg kemény nem lesz, és végül hozzáadhatjuk a kókuszos pudingot/kukoricakeményítőt és az ecetet.

A tepsire kis köröket rajzolunk útmutatóként, és rákanalazzuk a masszát (a körök formázásához cukrászzacskót is használhatunk).

Minden habcsók közepébe mélyedést készítünk, hogy később megtöltsük a krémmel.

Előmelegített sütőbe tesszük és 75-80 percig sütjük. Kapcsoljuk ki a sütőt, és nyitott sütőajtó mellett hagyjuk a habcsókokat teljesen kihűlni a sütőben.

A töltelékhez keverjük össze a Créme cukrászhabot a kristálycukorral és a vaníliakivonattal, majd forgassuk bele a kókuszreszeléket. A masszát rákanalazzuk a habcsókokra (habzsákot is használhatunk), bogyós gyümölcsökkel és kókuszreszelékkel díszítjük.

Ízlés szerint porcukorral megszórjuk.