Melegítsd elő a sütőt 120°C-ra.
Fogj egy nagy tepsit vagy kettő kisebbet, ha szükséges, és tegyél rá sütőpapírt. Ebből az adagból körülbelül 10-12 darab mini pavlova jön ki.
Kezd el felverni a tojásfehérjéket egy csipet sóval, majd fokozatosan add hozzá a porcukrot. Folytasd addig, amíg kemény hab nem lesz (ez kb. 10 percet vesz igénybe), majd add hozzá a kókuszpudingot (vagy kukoricakeményítőt) és az ecetet.
Segítségképpen rajzolhatsz kis köröket a sütőpapírra, amelyekbe belekanalazhatod a tojásos keveréket, de egy habzsák segítségével is formázhatsz kis köröket a habból.
Csinálj egy lyukat mindegyik hab közepére, hogy majd később ide tehesd a tölteléket.
Tedd be az előmelegített sütőbe és süsd 75-80 percig. Ha kész, kapcsold ki a sütőt, támaszd ki az ajtaját, és hagyd a sütőben kihűlni teljesen.
A töltelékhez keverd össze a Meggle Laktózmentes Cukrászhabot a kristálycukorral és a vaníliakivonattal, végül pedig a kókuszreszeléket is tedd hozzá. Kanalazd (vagy használj habzsákot) bele a tölteléket a sült tojáshabok közepébe, majd díszítsd szederrel, áfonyával, kókuszchipssel. Ízlés szerint porcukorral is.