Elkészítés:
Piskóta:
Keverjük habosra a tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral. Szitáljuk a lisztet tálba, és alaposan keverjük össze a sütőporral. A tojás fehérjéből készítsünk kemény habot. A tojássárgájára szórjuk rá a liszt felét, tegyük rá a tojásfehérjét, majd a tetejére hintsük rá a maradék lisztet. Fakanállal óvatosan dolgozzuk össze, úgy, hogy a tojáshab ne törjön össze. Öntsük a masszát sütőpapírral kibélelt sütőformába, és 200 fokra előmelegített sütőben süssük aranysárgára. Ezután hagyjuk teljesen kihűlni.
Töltelék:
A mazsolát főzzük fel 3 dl (nem tartalmazza a receptúra) vízzel, hagyjuk kihűlni és csavarjuk ki jól a vizet belőle. A vanília ízű krémport keverjük el a vízzel és a rummal vagy rumaromával, majd hagyjuk állni néhány percet, és ezután keverjük át újra. A Hulala Habalapanyagból készítsünk habot, és keverjük bele a vaníliás krémet. Vágjuk háromfelé a kihűlt piskótát. A krém 2/5 részét kenjük az első rész közé, a második részbe használjunk újabb 2/5 rész krémet, majd a maradékot oszlassuk el vékonyan a tetején és szélén. A lapok között a krémet szórjuk meg a mazsolával.
Díszítés:
Hulala Habalapanyagból készítsünk habot, majd habzsákkal dekoráljuk a torta felületét. Kandírozott apró gyümölccsel szórjuk meg a tetejét. Pirított mandulával és/vagy reszelt csokoládéval hinthetjük.