Elkészítése:
1.lépés – A meggyet beáztatjuk a rumba és hagyjuk benne állni 1-2 órán át. – 5 perc
2.lépés – A kekszet ledaráljuk és összekeverjük a kakaóporral. – 5 perc
3.lépés – A vajat a tejjel és a cukorral felmelegítjük, felolvasztjuk. – 5 perc
4.lépés – A meggyet leszűrjük és a vajas keverékhez adjuk, majd összeforgatjuk a kakaós keksszel. Ha túl sűrű, adunk még hozzá egy kis tejet. Akkor jó, ha könnyen formázható masszát kapunk. – 5 perc
5.lépés – A masszából golyókat formázunk, melyek közepére egy-egy meggyet teszünk. A golyókat megforgatjuk a kókuszreszelékben. Hűtőben pihentetjük tálalásig. – 10 perc
Összes idő: 30 perc munka + 120 perc meggy áztatás + 120 perc hűtés