- A gyorsfagyasztott levelestésztát kivesszük a fagyasztóból és megvárjuk míg szobahőmérsékletűre melegszik. Érdemes kivenni a csomagolásból, szétválasztani a lapokat, majd sütőpapírral letakarva várni, hogy felengedjen.
- A gombát, a tepertőt, a vöröshagymát és a fokhagymát egy késes aprítóban péppé zúzzuk.
- Serpenyőben addig sütjük a masszát, míg a lehető legtöbb nedvesség távozik belőle, ez azért fontos, hogy ne áztassuk el a tésztát. A masszát sózzuk borsozzuk, bátrabbak egy kis kakukkfűvel is megbolondíthatják.
- Mikor szép piros lett, és elég száraz félre tesszük kicsit hűlni.
- A szobahőmérsékletű levelestésztát két sütőpapír között picit kinyújtjuk, majd a lapok egyik felén eloszlatjuk a tepertős-gombás krémet. Végül ráhajtjuk a másik felét a lapnak, jól lenyomkodjuk, majd 3-4 cm-es kockákat vágunk a rúdból.
A kis hasékat tepsire rendezzük, és lekenjük felvert tojással, megszórjuk fekete szezámmaggal, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük, vagy amíg szép aranybarna nem lesz.





