Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)

4 db tojás

140 g BL 55 liszt

120 g cukor

2 g kakaópor

20 g Hulala Habalapanyag

367 g Vanília ízű hideg krémpor

27 g főzött kávé

36 g Macarpone sajt


80 g Hulala Habalapanyag

30 g kakaópor

Desszert
Elkészítés:1 óra
Nehézségi szint:Könnyű

Tiramisu

Piskóta:
Keverjük habosra a tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral egy nagy tálban. Szitáljuk a lisztet tálba, és alaposan keverjük össze a sütőporral és a kakaóporral. A tojások fehérjéből készítsünk kemény habot. A tojássárgájára szórjuk rá a liszt felét, tegyük rá a tojásfehérjét, majd a tetejére hintsük rá a maradék lisztet. Fakanállal óvatosan dolgozzuk össze, úgy, hogy a tojáshab ne törjön össze.

Öntsük a masszát sütőpapírral kibélelt sütőformába, és 200 fokra előmelegített sütőben süssük aranysárgára. Akkor készült el, ha a teteje kissé elkezd barnulni. A megsült piskótát kis ideig hagyjuk a sütőben hűlni, majd rácsra borítva húzzuk le róla a sütőpapírt, fordítsuk meg, és hagyjuk teljesen kihűlni.

Fontos! A sütő ajtaját sütés közben ne nyissuk ki, mert a tészta összeesik! A piskóta akkor készült el, ha a széle elválik a sütőlaptól.

Töltelék:
Főzzünk erős kávét, és hagyjuk kihűlni. A vanília ízű krémport keverjük el a kávéval, majd hagyjuk állni néhány percet. Ezután keverjük át újra a mascarpone sajttal. A Hulala Habalapanyagból készítsünk habot, majd keverjük bele a vaníliás kávés krémet. Vágjuk háromfelé a kihűlt piskótát. A krém 2/5 részét kenjük az első rész közé, a második részbe használjunk újabb 2/5 rész krémet, majd a maradékot oszlassuk el vékonyan a tetején és szélén.

Díszítés:
Díszítéshez legjobb választás a Hulala mix spray.