1. A Reál vanília ízű pudingport elkeverjük 1 dl hideg tejjel, majd egy lábasban összekeverjük a maradék 3 dl tejjel, a kardamommal és a cukorral együtt kevergetve sűrűre főzzük.
2. A Falusi rögös túrót és a pudingot egy aprítógépben krémesítjük, majd legalább 2 órán keresztül hűtjük.
3. Egy serpenyőben az olajon megpirítjuk a zsemlemorzsát.
4. A Reál Nudlit lobogó vízben pár perc alatt megfőzzük, majd a fahéjjal elkevert zsemlemorzsához kanalazzuk és addig forgatjuk benne, míg mindenhol be nem vonja a morzsa.
5. Tálaláskor a tányérra kanalazunk a túrós krémből, erre jöhet a nudli, majd apróra vágott őszibarackbefőttel és porcukorral tálaljuk.
Hozzávalók
(6 főre)
400 g FALUSI RÖGÖS TÚRÓ
40 g REÁL VANÍLIA ÍZŰ PUDINGPOR
400 ml FALUSI TEJ
1 tk ŐRÖLT KARDAMOM
100 g PORCUKOR
600 g REÁL NUDLI
100 g ZSEMLEMORZSA
1 tk REÁL FAHÉJ
3 ek OLAJ
150 g ŐSZIBARACKBEFŐTT
2 ek PORCUKOR
