Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(6 főre)

400 g FALUSI RÖGÖS TÚRÓ

40 g REÁL VANÍLIA ÍZŰ PUDINGPOR

400 ml FALUSI TEJ

1 tk ŐRÖLT KARDAMOM

100 g PORCUKOR

600 g REÁL NUDLI

100 g ZSEMLEMORZSA

1 tk REÁL FAHÉJ

3 ek OLAJ

150 g ŐSZIBARACKBEFŐTT

2 ek PORCUKOR 


Desszert
Elkészítés:30 perc + hűtés
Nehézségi szint:Könnyű

Túrókrémes-barackos fahéjas nudli

1. A Reál vanília ízű pudingport elkeverjük 1 dl hideg tejjel, majd egy lábasban összekeverjük a maradék 3 dl tejjel, a kardamommal és a cukorral együtt kevergetve sűrűre főzzük.
2. A Falusi rögös túrót és a pudingot egy aprítógépben krémesítjük, majd legalább 2 órán keresztül hűtjük.
3. Egy serpenyőben az olajon megpirítjuk a zsemlemorzsát.
4. A Reál Nudlit lobogó vízben pár perc alatt megfőzzük, majd a fahéjjal elkevert zsemlemorzsához kanalazzuk és addig forgatjuk benne, míg mindenhol be nem vonja a morzsa.
5. Tálaláskor a tányérra kanalazunk a túrós krémből, erre jöhet a nudli, majd apróra vágott őszibarackbefőttel és porcukorral tálaljuk.