Elkészítése (6 adag):
1.lépés – A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
2.lépés – A csokoládét a vajjal együtt vízgőz felett felolvasztjuk. – 5 perc
3.lépés – A tojásokat a cukorral habosra verjük. Hozzáadjuk a megolvasztott csokoládét, a kakaóport, a lisztet és az egészet jól összekeverjük. – 5 perc
4.lépés – Egy kb. 30 x 30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, és a csokoládés réteget beleöntjük. – 2 perc
5.lépés – A brownie-t előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütjük. – 10 perc
6.lépés – A porcukrot összekeverjük az ételfestékkel és a pici vízzel. Akkor jó, ha egy sűrű, szépen elterülő masszát kapunk. – 2 perc
7.lépés – A kihűlt süteményt szív kiszúróformával kiszúrjuk és bekenjük a cukormázzal. – 5 perc
Összes idő: 25 perc munka + 10 perc sütés