ELKÉSZÍTÉS:
LÉPÉS 1
A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
LÉPÉS 2
A tésztát hosszában kétszer és szélességben háromszor elvágjuk, így 12 kockát kapunk. Minden kockából golyót formázunk, és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. A golyókat laposra nyomkodjuk.
LÉPÉS 3
Az kekszeket a magokkal és a csokival díszítjük. Az egyik felére törökmogyorót és étcsokoládét teszünk a másik felét mandulaforgáccsal és fehér csokoládéval szórjuk meg. Ezeket belenyomkodjuk a kekszbe.
LÉPÉS 4
A kekszeket a sütőben körülbelül 18-20 perc alatt ropogósra sütjük.
TIPP
A kekszekre aszalt gyümölcsöket is szórhatunk.