Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)
  • Hozzávalók 4 személy részére:
  • 1 kg sertésszűz (2 db)
  • 1 kg Falusi szeletelt bacon
  • 1 ek REÁL mustár
  • REÁL asztali só ízlés szerint
  • 50 dkg fagyasztott REÁL zöldbab
  • 15 dkg REÁL rizs
  • 2 citrom leve
  • 3 ek aprított kapor
  • 2 ek REÁL napraforgó-étolaj
Főétel
Elkészítés:55 perc
Nehézségi szint:Közepes

Baconbe tekert sertésszűz

Elkészítés:

  1. lépés – A sütőt 160 fokra előmelegítjük.
  2. lépés – A sertésszüzet kevés olajon egy serpenyőben körbepirítjuk, majd bekenjük a mustárral és befedjük a baconszeletekkel. Tepsibe tesszük, lefedjük alufóliával, és 160 fokon 20 percig sütjük. – 30 perc
  3. lépés – Ezalatt a rizst enyhén sós, bő vízben 8-10 perc alatt a zöldbabbal együtt megfőzzük, leszűrjük, összekeverjük a kaporral, sózzuk, meglocsoljuk a citromlével, az olajjal és jól összekeverjük. – 15 perc
  4. lépés – A 20 perc sütési idő után levesszük az alufóliát a húsról, és további 10 percig pirítjuk 180 fokon. – 10 perc
  5. lépés – A sertésszüzet a zöldbabos rizzsel tálaljuk.