Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)

1 db Gallicoop Pulykaszárny

1 db vöröshagyma

1 liter víz

400g Bonduelle gőzben párolt fagyasztott brokkoli

Vénusz étolaj

főzőtejszín

Vénusz margarin

őrölt feketebors

petrezselyem

reszelt parmezán sajt

szerecsendió

Leves
Elkészítés:3 óra
Nehézségi szint:Könnyű

Brokkolikrémleves

Felszeleteljük a vöröshagymát és egy főzőedényben, forró Vénusz étolajon üvegesre pirítjuk.

Felöntjük vízzel, majd beletesszük a Gallicoop pulykaszárnyat és forrásponttól számítva két órán keresztül főzzük. Kivesszük az alapléből a húst, leszűrjük, beletesszük a Bonduelle gőzben párolt fagyasztott brokkolit, sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük.

A brokkoli főzésénél arra kell odafigyelni, hogy ne főzzük túl a zöldséget, mert elveszíti a szép zöld színét. Miután megpuhult, hozzáadjuk a reszelt parmezán sajtot, A Vénusz margarint és az egészet egy botmixerrel, vagy turmixgéppel összeturmixoljuk.

Csészébe a  húsra tálaljuk a levest, és tejszínnel ízesítjük.