Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)

1 dl Vénusz étolaj

2 db kalifornia paprika

2 db vöröshagyma

3 gerezd fokhagyma

40 dkg Gallicoop pulyka alsócomb

cayenne bors

cheedar sajt

Bonduelle Bon Menu Mexicana

étcsokoládé (ízlés szerint)

koriander

római kömény

Főétel
Elkészítés:1 óra
Nehézségi szint:Könnyű

Chili con carne

Egy serpenyőben Vénusz étolajat hevítünk. Apróra vágjuk a vöröshagymát, a fokhagymát, majd lepirítjuk az olajon. A Gallicoop pulyka alsócombot kifilézzük, és ledaráljuk.

A darált húst a összeforgatjuk a hagymával és magas hőfokon lepirítjuk, ami azért fontos, hogy megkapja az étel a pörzs ízt. Hozzáadjuk a feldarabolt kaliforniai paprikát, majd sóval, cayenne borssal, őrölt római köménnyel, és friss korianderrel ízesítjük.

Hozzáadjuk a Bonduelle mexikói babos kukoricát, és összerottyantjuk. Torilla chips-el tálaljuk.