Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)
  • 20 dkg Reál rizs
  • 1 citrom leve
  • 4 ek aprított petrezselyemzöld
  • fél kígyóuborka
  • 1 nagyobb paradicsom
  • 20 dkg lecsepegtetett Reál csemegekukorica (konzerv)
  • 30 dkg csirkecombfilé
  • 2 ek Reál napraforgó étolaj
  • 1 tk fokhagymagranulátum
  • frissen őrölt bors és só ízlés szerint



Főétel
Elkészítés:2 óra 35 perc
Nehézségi szint:Könnyű

Citromos, petrezselymes, kukoricás csirkés nyári rizssaláta

Elkészítése: 

  1. lépés – A rizst enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. – 15 perc
  2. lépés – A paradicsomot és az uborkát feldaraboljuk, majd összekeverjük a rizzsel. – 5 perc
  3. lépés – A rizst a petrezselyemzölddel és a citromlével ízesítjük. – 2 perc
  4. lépés – A húst felkockázzuk, majd összeforgatjuk az olajjal, a fokhagymagranulátummal, és forró serpenyőben megsütjük. Sóval és frissen őrölt borssal ízesítjük. – 10 perc
  5. lépés – A megsült húst összekeverjük a rizzsel és hűtőben 2 órát pihentetjük. – 3 perc + hűtés 2 óra

Összes idő: 35 perc + 2 óra hűtés