Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)
1 kg csirkemell
2 ek olaj
350 g csiperke gomba
3 mogyoróhagyma
300 ml MEGGLE 15% Főzőkrém
100 ml fehérbor
300 ml csirkehúsleves alaplé
maréknyi apróra vágott friss kakukkfű
maréknyi apróra vágott petrezselyem
só, bors ízlés szerint
Főétel
Elkészítés:1 óra
Nehézségi szint:Közepes

Csirkemell gombaszósszal

Mossuk meg a csirkemelleket, majd töröljük szárazra. Vágjuk félbe őket, sózzuk és borsozzuk a húsok mindkét oldalát, majd tegyük félre őket. Melegítsünk a serpenyőben olajat, tegyük bele az apróra vágott mogyoróhagymát, süssük üvegesre. 

Mossuk meg a gombát, vágjuk vékony szeletekre, tegyük bele a serpenyőbe a hagyma mellé és pirítsuk össze őket folyamatos kevergetés mellett pár percig. 
Öntsük hozzá a fehérbort és pároljuk kb. 5 percig. Fokozatosan adjuk hozzá az alaplevet és hagyjuk alacsony lángon még pár percig főni.
Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. 
Ha túl sűrű a szósz, akkor öntsünk hozzá még egy kis alaplevet.
Közben süssük meg a csirkemelleket egy másik serpenyőben. 
Adjuk a MEGGLE 15% Főzőkrémet a gombához és alacsony lángon főzzük addig, amíg eléri kívánt sűrűséget. Végül tegyük hozzá a felaprított kakkukfüvet és petrezselymet, majd sózzuk és borsozzuk, ha szükséges. 

Öntsük rá a szószt a csirkemellekre, és forraljuk fel. 
Tálaljuk a kedvenc köretünkkel, például steak burgonyával.