Régióválasztó
Akcióink régiónként változnak, ahhoz hogy a lakóhelyed szerinti akciókat megkapd kérlek add meg a településed nevét vagy irányítószámod.
Hozzávalók
(4 főre)
  • 20 dkg Reál rizs
  • 3 ek aprított aszalt paradicsom
  • 10 dkg magozott olajbogyó
  • 1 citrom leve
  • 1 ek olívaolaj
  • 4 ek aprított petrezselyemzöld
  • 50 dkg csirkecombfilé
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 db cukkini
  • 3 ek olaj
  • 1 tk fokhagymagranulátum
  • 1 tk kakukkfű
  • só ízlés szerint
Főétel
Elkészítés:1 óra 25 perc
Nehézségi szint:Könnyű

Csirkenyárs petrezselymes, olajbogyós, aszalt paradicsomos, citromos rizssalátával

Elkészítés: 

  1. lépés – A rizst enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. – 15 perc
  2. lépés – A megfőtt és kihűlt rizst összekeverjük az aprított aszalt paradicsommal, a feldarabolt olajbogyóval, a petrezselyemzölddel, az olívaolajjal, a citrom levével és hűtőben pihentetjük 30-40 percet tálalás előtt. – 40 perc
  3. lépés – A húst és a cukkinit felkockázzuk, majd összeforgatjuk az olajjal, a fokhagymagranulátummal és a kakukkfűvel. – 10 perc
  4. lépés – A hagymát meghámozzuk és feldaraboljuk. – 5 perc
  5. lépés – A húst, a cukkinit, a hagymát fanyársakra húzzuk és grillen minden oldalán gyakori forgatás mellett megsütjük. –15 perc
  6. lépés – A megsült nyársakat a rizssalátával tálaljuk.

Összes idő: 45 perc + rizs hűlési ideje